Zadání příspěvku

Zprávy z tříd

3.A, 18. 11, Petr Sís - výstava v galerii D ...

4.r., 18. 11, Dobrovolný domácí úkol ...

4.A, 17. 11, Návštěva Národního památníku n ...

1.A, 17. 11, Vyvozujeme písmena pohádkami - ...

5.r., 16. 11, Planetárium 2019 ...

4.B, 15. 11, Český lev se probouzí ...

5.r., 14. 11, Víkendové procvičování ...

4.B, 14. 11, Rotundy (Pč) ...

1.A, 13. 11, Práce s modelínou - ( Pč ), 8. ...

1.A, 12. 11, Obrázky na hlásku a s hláskou ...

1.A, 11. 11, Tělesná výchova v 1. A třídě. ...

5.r., 11. 11, Čtrnáctidenní plán 11.11. - 22 ...

2.r., 11. 11, Čtrnáctidenní plán pro 2.roční ...

1.A, 11. 11, Král Jaroslav a víla Emilka s ...

4.r., 10. 11, Čtrnáctidenní plán pro 4. ročn ...

5.r., 10. 11, Prašná brána ...

4.A, 09. 11, Exkurze na Říp - 6.11.2019 ...

1.r., 08. 11, Čtrnáctidenní plán výuky 1. ro ...

1.A, 08. 11, Tabulky nás baví - II. Nestand ...

3.A, 08. 11, Návštěva galerie DOX ...

3.r., 08. 11, Čtrnáctidenní plán 3. ročník 1 ...

5.r., 07. 11, Procvičování Čj, M ...

4.r., 07. 11, Dobrovolný domácí úkol ...

1.A, 06. 11, Multikulturní výchova v 1.A, 4 ...

4.r., 06. 11, Říp ...

5.r., 06. 11, Přijímací řízení na víceletá g ...

5.r., 05. 11, Stromy v mlze... ...

2.B, 05. 11, Halloween ...

1.A, 04. 11, Král Jaroslav a víla Emilka s ...

3.A, 01. 11, Říjen ve 3.A ...

1.A, 26. 10, Párová výuka - ( 1.A + 4.B ), ...

1.A, 26. 10, " Erb " - ( Vv + Pč ), 24.10.2 ...

1.A, 26. 10, Práce s modelínou - ( Pč ), 22 ...

1.A, 26. 10, Obrázky na hlásku a s hláskou ...

1.A, 26. 10, Obrázky na hlásku a s hláskou ...

1.A, 25. 10, Tabulky nás baví. ...

1.A, 25. 10, Galerie - " Dřívka. Kostky - ...

1.B, 25. 10, Podzim v 1.B ...

1.B, 25. 10, Autoportrét aneb rodiče, pozná ...

5.r., 25. 10, Procvičování Čj, M ...

2.B, 25. 10, Praha - procházka historickou ...

1.A, 24. 10, Král Jaroslav a víla Emilka s ...

4.B, 24. 10, Planety v hrsti ...

5.r., 23. 10, Halloween v 5. třídě - hodina ...

4.A, 23. 10, Planetárium Praha - Planety v ...

4.B, 22. 10, Anglický jazyk ...

2.r., 21. 10, Čtrnáctidenní plán pro 2.roční ...

4.r., 20. 10, Čtrnáctidenní plán pro 4. ročn ...

5.r., 19. 10, Čtrnáctidenní plán 21.10. - 8. ...

5.r., 18. 10, Procvičování Čj, M ...


Projekt Škola základ života


Rozvojové aktivity ZŠ - Tvoříme společně


Evropské unie – Operační program Zaměstnanost


Evropské unie – Pospolu u stolu


Evropské unie – Místo kde žijeme

Základní škola, Praha 10, Kutnohorská 36, tel: 272 700 650, email: info@kutnohorska.cz , jídelna:jidelna@kutnohorska.cz

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů: Základní škola, Praha 10, Kutnohorská 36

Kontakty na správce najdete ZDE.

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce škola jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy ve škole. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme. O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: Jakub Iran, jakub.iran@sms-sluzby.cz, tel. +420 732 633 384

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy ve škole, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce školy

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí a dodržuje důvěrnost i o stížnostech . Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy ve škole (odborně řečeno – naše škola je zpracovává jako správce), máte právo:

Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.

Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).

Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).

Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme ZDE.

Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu osobniudaje@kutnohorska.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.

Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně do školy dostavíte osobně s průkazem totožnosti.

Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.