Zadání příspěvku

Zprávy z tříd

1.A, 27. 05, " Domácí příprava " od 25. 5. ...

5.r., 27. 05, Po(d)klady z hodin ...

4.r., 27. 05, Po(d)klady z hodin ...

4.r., 25. 05, Čtrnáctidenní plán pro 4. ročn ...

5.r., 24. 05, Online výuka přírodověda 22.5. ...

1.B, 24. 05, Učivo ke zvládnutí v týdnu 25. ...

1.A, 24. 05, Distanční výuka od 25. 5. do 2 ...

5.r., 23. 05, Čtrnáctidenní plán 25.5. - 5.6 ...

5.r., 21. 05, Shrnutí učiva 18. - 22.5. ...

5.r., 21. 05, Aktuální informace k přijímací ...

4.A, 19. 05, Přijímáme nové výzvy aneb ani ...

4.A, 19. 05, Přijímáme nové výzvy aneb ani ...

2.r., 19. 05, Čtrnáctidenní plán od 12. 5. d ...

1.B, 18. 05, Slon - čtení s porozuměním ...

1.B, 18. 05, Domácí pátračka ...

1.A, 18. 05, " Domácí příprava " od 18. 5. ...

2.B, 18. 05, Domácí škola na dny 18., 19. 5 ...

1.B, 18. 05, Učivo ke zvládnutí v týdnu od ...

5.r., 18. 05, Přírodověda - úkol do 22. 5. ...

5.r., 18. 05, Přírodověda - online výuka 14. ...

1.r., 18. 05, Čtrnáctidenní plán výuky 1. ro ...

4.B, 18. 05, Témata na období 18.5.-22.5.20 ...

3.B, 18. 05, Učivo do 22. 5. ...

4.B, 18. 05, Anglický jazyk ...

3.A, 17. 05, Učivo na 18.5. - 22.5.2020 ...

1.A, 17. 05, Učivo od 18. 5. do 22. 5. 2020 ...

2.A, 15. 05, Domácí škola 18. – 22.5. ...

1.r., 15. 05, Anglický jazyk ...

5.r., 14. 05, Shrnutí učiva 11. - 15.5.2020 ...

4.B, 14. 05, Anglický jazyk ...

4.A, 13. 05, Učivo na dny 11.5. - 15.5.2020 ...

4.r., 13. 05, Čtrnáctidenní plán pro 4. ročn ...

4.r., 13. 05, Po(d)klady z hodin ...

2.B, 13. 05, Domácí škola na dny 13. - 15. ...

2.A, 12. 05, Domácí škola 13.-15.5. ...

5.r., 12. 05, Podklady z hodin ...

1.B, 12. 05, Svátek maminek 10. 5. 2020 ...

3.B, 11. 05, Učivo do konce týdne 15.5. ...

4.r., 11. 05, Dobrovolný domácí úkol - palác ...

5.r., 11. 05, Dobrovolný domácí úkol - vodoj ...

4.B, 11. 05, Angličtina ...

1.B, 11. 05, Učivo ke zvládnutí v týdnu od ...

1.A, 11. 05, " Domácí příprava " od 11. 5. ...

1.A, 11. 05, Učivo od 11. 5. do 15. 5. 2020 ...

4.B, 10. 05, Témata na období 11.5.-15.5.20 ...

2.A, 10. 05, Domácí škola 11. - 12.5. ...

3.A, 10. 05, Učivo na 11.5. - 15.5. ...

5.r., 08. 05, Čtrnáctidenní plán 11. - 22.5. ...

2.B, 07. 05, Domácí škola na dny 11., 12. 5 ...

5.r., 07. 05, Shrnutí zadaného učiva 4. - 7. ...


Škola základ života


Rozvojové aktivity ZŠ - Tvoříme společně


Evropské unie – Operační program Zaměstnanost


EU – Pospolu u stolu


EU – Místo kde žijeme


EU – Místo kde žijeme

Základní škola, Praha 10, Kutnohorská 36, tel: 272 700 650, email: info@kutnohorska.cz , jídelna:jidelna@kutnohorska.cz

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů: Základní škola, Praha 10, Kutnohorská 36

Kontakty na správce najdete ZDE.

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce škola jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy ve škole. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme. O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: Jakub Iran, jakub.iran@sms-sluzby.cz, tel. +420 732 633 384

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy ve škole, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce školy

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí a dodržuje důvěrnost i o stížnostech . Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy ve škole (odborně řečeno – naše škola je zpracovává jako správce), máte právo:

Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.

Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).

Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).

Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme ZDE.

Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu osobniudaje@kutnohorska.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.

Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně do školy dostavíte osobně s průkazem totožnosti.

Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.